top of page

Formules met bediening: catering in Kessel, Nijlen en Antwerpen

Contacteer Outdoor Cooking Service en het feest kan beginnen

Wij hebben de formule voor een geslaagd feest of event

Onze missie is een onvergetelijke ervaring te creëren, van organisatie tot opruiming van uw event, party of feest. U zorgt voor de gastenlijst, wij zorgen voor de rest! Een gelegenheid die bijblijft, is een gelegenheid waarbij alles klopt, ook de details. Outdoor Cooking Service verzorgt alles wat met eten te maken heeft, maar kan ook de bediening met de glimlach op zich nemen. Zo hebt u alle tijd om te genieten van uw gasten en van onze totaalservice in catering en organisatie.

Eten serveren
Afwerken van borden

Wij ontzorgen u volledig

Outdoor Cooking Service is thuis op alle feesten op verplaatsing. Hiervoor zijn we uitgerust met professionele mobiele infrastructuur en een koelwagen. Ons team neemt de volledige bediening op zich. Hoeveel en welk servies en bestek? Daar hoeft u niet aan te denken, wij zorgen er wel voor. Specifieke dieetwensen, zoals glutenvrij of vegetarisch? Laat het ons zeker weten, zodat we uw formule kunnen aanpassen.

Ons aanbod

Voor elke gelegenheid, elke gast en elke smaak hebben wij een succesformule: koud of warm buffet, menu’s die u zelf kunt samenstellen met het gewenste voorgerecht, hoofdgerecht of dessert, een bbq, pizza of pasta, een receptie met hapjes en broodjes of zelfs een frituurwagen die voor een gouden randje zorgt van uw feestelijkheden. Succes verzekerd.

Klinken met glazen
iStock-1191246783.jpg
mogelijkheden
feestje

Onze formule met bediening iets voor u?
Kies uw favoriete formule en contacteer ons meteen om uw feest, party of event met ons te bespreken!

Plan uw feest

bottom of page